Renson brengt absolute stilte en Augmented Reality op Batibouw 2019

Renson zet volop in op een gezond en comfortabel binnenklimaat, één van de grootste thema’s op Batibouw dit jaar. Maar ook in de golf van 3D- en VR-toepassingen zijn ze helemaal mee. Ontdek op Batibouw 2019 onder andere hoe stil raamventilatie in de praktijk werkt en hoe bezoekers de terrasoverkapping van hun dromen kunnen visualiseren dankzij de Augmented Reality app.

Enjoy the silence

Renson pakt in Paleis 4 op Batibouw uit met een ‘experience corner’, die is uitgerust met de Invisivent raamverluchtingen. Die zorgen voor de nodige toevoer van verse lucht in huis wanneer de keuze valt op een C+ ventilatiesysteem (natuurlijke toevoer van verse lucht, vraaggestuurde mechanische afvoer van vervuilde binnenlucht). Hier wordt duidelijk hoe de standaard akoestische isolatie in die verluchtingen absolute stilte in huis garandeert. Zo komt er op een geruisloze manier verse lucht in huis.

Augmented Reality

Renson ijvert niet alleen voor een gezond binnenklimaat, ook buiten vertoeven willen ze zo aangenaam mogelijk maken. Op Batibouw lanceert het in Paleis 1 dan ook zijn online configurator en de Augmented Reality app. Daarmee wordt het erg eenvoudig om een eigen terrasoverkapping te configureren, én op een levensechte manier te bekijken hoe die past binnen de mogelijkheden van de woning en de omgeving. De werking van de app wordt op Batibouw in primeur voorgesteld.

Renson Avenue

Met maar liefst 4 standen langs de hoofdgang op Batibouw is het moeilijk om naast de aanwezigheid van de Renson groep te kijken. Naast de standen van Renson Outdoor, en Renson Ventilatie en Zonwering, die hiervoor al aan bod kwamen, wordt de ‘Renson Avenue’ vervolledigd door Argenta en eSafe. Die laatste presenteert op Batibouw z’n Smartpanel, een inbouwmodule die op maat kan worden samengesteld, met videofoon en deurbel, codeklavier en/of brieven- of pakketbus voor een succesvolle thuislevering en afhaling van pakjes.  Argenta toont op Batibouw dan weer een schuifdeur die bij het sluiten in hetzelfde vlak valt als de wand waarin die ingebouwd zit. Zowel het Smartpanel van eSafe als de Invisidoor S van Argenta zijn ook te zien op de ‘Innovation House’ stand van Ik Ga Bouwen – Je Vais Construire in Paleis 5, stand 201. Ze dingen er mee naar de ‘Innovation Award’.

Praktische info

Experience corner: Renson stand 219 in Paleis 4.

Outdoor Augmented Reality app: de demonstraties vinden plaats op stand 211 in Paleis 1, op donderdag 21/02 om 14u en om 16u, en vrijdag 22/02 om 10u.

Renson Avenue: Argenta stand 113 in Paleis 3 en eSafe stand 519 in Paleis 1.

Over Renson

Ruim een eeuw pionierswerk in gezond binnenklimaat

Renson startte in 1909 als zuiver productiebedrijf, maar focuste meer en meer op eigen onderzoek en innovatie. Het resultaat anno 2017 is een internationaal gerenommeerd en snelgroeiend kennisbedrijf dat de toekomst non-stop een stapje voor is.

Een gezond en binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf. Daarom luidt de baseline ‘Creating healthy spaces’: Renson wilt met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, kantoren, scholen als zorginstellingen. De focus ligt hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij de innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.


Renson
Industriezone 2 Vijverdam
Maalbeekstraat 10
B-8790 Waregem