Met Renson naar gezonde lucht, binnen én buiten

Renson stelt de nieuwe Waves, Algarve en Fixscreen Solar voor op Batibouw

Een gezond binnenklimaat creëren is al sinds jaar en dag de missie van Renson. Dankzij constante innovatie komen ze met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen. Zo biedt de Waves de mogelijkheid om de binnenluchtkwaliteit permanent te monitoren en bij te sturen, dankzij een ventilatiesysteem met bijbehorende app. De nieuwe screen van Renson, de Fixscreen Solar op zonne-energie, zorgt voor bescherming tegen de zon op warme dagen, zonder breek-of elektriciteitswerken. De Renson Algarve zorgt dan weer voor terrasoverkappingen en carports in dezelfde stijl, die een optimale bescherming garanderen tegen de verschillende weersomstandigheden.

Renson Waves: automatisch de beste binnenluchtkwaliteit, ook voor renovatie

De Renson Waves biedt dé oplossing voor alle verbouwingen waarbij het niet wettelijk verplicht is om een centraal ventilatiesysteem te installeren. Voor de installatie van deze afvoerventilator is dan ook geen luchtkanalennet nodig. Voor wie dus enkel z’n badkamer opknapt, een extra toilet installeert of een nieuwe keuken bijbouwt en daarbij in één klap komaf wil maken met vochtproblemen en geurtjes, is dit dan ook de ideale decentrale ventilatie-oplossing.

Ontdek hier het persbericht over de Renson Waves.

 

Renson lanceert de Fixscreen Solar: dé renovatiescreen op zonne-energie

Grote ramen zorgen voor flink wat daglicht binnenshuis. Dat is mooi meegenomen, maar aan die medaille is ook een keerzijde. Dat is afgelopen zomer duidelijk geworden met temperaturen die binnenhuis flink konden oplopen. Oververhitting is dan ook een reëel risico indien er geen maatregelen getroffen zijn om de zon tegen te houden alvorens die het glas bereikt. Dankzij de Fixscreen Solar van Renson kan dat heel eenvoudig zonder kap-, breek- of elektriciteitswerken, ook bij bestaande ramen.

Hier vind je het volledige persbericht over de Fixscreen Solar.

 

Renson Algarve: uniforme stijl voor terrasoverkapping en carport

Genieten van de buitenlucht, maar toch optimaal beschermd blijven tegen de verschillende weersomstandigheden? Dezelfde stijl voor de carport en terrasoverkapping? Zelf kiezen hoeveel zon er binnenvalt op het terras? Het kan allemaal zonder compromis dankzij de nieuwe versie van de Renson Algarve.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Over Renson

Ruim een eeuw pionierswerk in gezond binnenklimaat

Renson startte in 1909 als zuiver productiebedrijf, maar focuste meer en meer op eigen onderzoek en innovatie. Het resultaat anno 2017 is een internationaal gerenommeerd en snelgroeiend kennisbedrijf dat de toekomst non-stop een stapje voor is.

Een gezond en binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf. Daarom luidt de baseline ‘Creating healthy spaces’: Renson wilt met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, kantoren, scholen als zorginstellingen. De focus ligt hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij de innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.


Renson
Industriezone 2 Vijverdam
Maalbeekstraat 10
B-8790 Waregem