Dress up your wall, met Renson Linarte

Dress up your wall, met Renson Linarte

Het kersverse gamma Linarte van Renson zorgt voor een nieuwe dimensie in esthetische, verticale gevelbekleding. De aluminium Linarte profielen zijn eindeloos personaliseerbaar en onderling combineerbaar voor een in het oog springende gevel.

Moderne verticale gevelbekleding

In het voorjaar van 2018 komt Renson met een gloednieuw gamma esthetische verticale gevelafwerking op de markt in de vorm van aluminium profielen: Renson Linarte. Deze profielen zijn verkrijgbaar in twee vormen (LL en |_| ), respectievelijk Linarte Even en Linarte Block. Met hun strakke, minimalistische belijning zorgen ze voor een moderne aankleding van de gevel.

Originele, volledig gepersonaliseerde gevel

Linarte van Renson maakt het mogelijk om elke gevel volledig te personaliseren. Met een oppervlaktebehandeling in een RAL-kleur naar keuze of door middel van anodisatie bepaalt men zelf de look van de gevel. En daar stopt het niet. Dankzij de mogelijkheid om de profielen in te vullen met ledstrips of houten inserts zijn de afwerkingsopties eindeloos. Denk maar aan het vormen van een huisnummer of logo.

Linarte Block- en Even-profielen zijn apart te verkrijgen, maar ook perfect onderling combineerbaar. De Block-lamellen zijn beschikbaar in twee dieptes (16mm en 33mm), wat nog meer combinatiemogelijkheden geeft. Buitenstopcontacten, -kraantjes en zelfs brievenbussen zijn perfect integreerbaar in deze nieuwe gevelbekleding. Als kers op de taart kan men nu ook de ultravlakke, externe video-unit van het Niko Home Control videofoniesysteem uit zwart geanodiseerd aluminium integreren in de façade. Zo weet men op elk moment wie er aanbelt zonder in te boeten aan design.

Hoogwaardige kwaliteit, voor buiten én binnen

De aluminium Linarte profielen worden met behulp van clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Op die manier is niet alleen vervorming door thermische uitzetting uitgesloten, maar het maakt vooral dat de profielen – stuk voor stuk vastgeklikt – ook als afwerking van gebogen wanden kunnen dienen. De profielen zijn duurzaam, kleurvast, onderhoudsvriendelijk afgewerkt en geschikt voor elke gevel, of het nu gaat om binnen- of buitenwanden, geïntegreerde garagepoorten, deuren of zelfs Cilium klapluiken van Renson.

Contacteer ons
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Kirsten Van Pee Senior Project Manager, Two cents
Over Renson

Ruim een eeuw pionierswerk in gezond binnenklimaat

Renson startte in 1909 als zuiver productiebedrijf, maar focuste meer en meer op eigen onderzoek en innovatie. Het resultaat anno 2017 is een internationaal gerenommeerd en snelgroeiend kennisbedrijf dat de toekomst non-stop een stapje voor is.

Een gezond en binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf. Daarom luidt de baseline ‘Creating healthy spaces’: Renson wilt met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, kantoren, scholen als zorginstellingen. De focus ligt hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij de innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.


Renson
Industriezone 2 Vijverdam
Maalbeekstraat 10
B-8790 Waregem